Site Icon

Over ons

Over ons

Met een team van ervaren professionals worden vanuit Oss opdrachtgevers in eerste instantie voorzien van de gefabriceerde buizen en kokers. Maar tegelijkertijd zorgt het team voor een prettige samenwerking door korte lijntjes. Geen tussenkomst van een office- of account manager, maar direct contact tussen de engineers en werkvoorbereiders aan klantzijde. IJzersterk laserwerk is een platte no-nonsense organisatie waarbij het motto “niet lullen maar poetsen” prima past. “Allemaal populaire termen, maar wij maken het ook echt waar” aldus Nicky zelf. Je weet wel, wij van WC-eend

team

Naast het 1-op-1 uitvoeren van bestellingen die worden geplaatst, denken we bij IJzersterk Laserwerk graag een paar stappen verder. Een handige verbinding toevoegen waardoor een lasser sneller klaar is of twee losse kokers juist met een slim snijwerk oplossen waardoor de constructie steviger wordt. Dit zit in het DNA van alle werknemers en dat onderscheidt het bedrijf van collega’s uit het vak van buislaseren.

Eigenaar en ondernemer Nicky de Swart is zelf een creatieve techneut. Altijd bezig met de nieuwste technieken. Zet de grote lijnen uit, maar laat vooral het team zichzelf sturen. Koffie zet hij ook graag, die drinkt hij meestal zelf op maar ook graag met prospects en de boys in de werkplaats.

Yo, this is Mo. Geen begin van een slechte rap, maar de introductie van de eindverantwoordelijke binnen IJzersterk Laserwerk. Hij is aanspreekpunt voor klanten, leveranciers, chauffeurs en zijn collega’s. Zelfs Nicky mag tegen hem praten. Zonder Mo loopt het in de soep denken wij. De lievelingssoep van Mo is trouwens groentesoep.

 Marcin is onze Super Operator. Hij luistert dan ook graag naar het nummer “Smooth operator” van Sade. Maar niet de hele dag, dat gaat vervelen. De machine kent voor Marcin geen geheimen. Hij kan letterlijk alles maken, omdat hij de machine van binnen en buiten kent. Laatst maakte hij op de machine nog een koker met twee gaten erin. Precies op de juiste plek. Held. Hij is het aanspreekpunt voor het team van operators.

Ook voor Jarek kent de machine weinig geheimen. Hij krijgt als operator en rechterhand van Marcin alles voor elkaar. Dat is voor de machine ook beter gezien de afmeting van zijn bovenarmen. Hij heeft graag een gewichtje vast. Man van weinig woorden, maar met des te meer daden. Dat was het voor Jarek.

Recent hebben we twee nieuwe operators toegevoegd aan ons team. Joey en Kristoff zijn beide erg leergierig en krijgen de machine met de hulp van collega’s al aardig onder de knie. Twee IJzersterke aanwinsten. Het schijnt dat een van beiden weleens een soepjurk aan heeft gehad, maar dat weten we niet zeker.