Loading...

Buislaseren

Bent u op zoek naar aan partij die snel kan buislaseren? Dan bent u bij IJzersterk Laserwerk aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring in het lasersnijden van metalen buismateriaal. Buislaseren is een simpel concept, maar het is van belang dat het nauwkeurig uitgevoerd wordt. Wij kunnen snel buizen en kokers voor u snijden. Onze geavanceerde buislasersnijmachines, die voorzien zijn van de nieuwste technieken, worden automatisch ingesteld en kunnen STEP files automatisch inlezen. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle afhandeling van uw buislaser orders.

Buislaseren uitbesteden

Wilt u graag dat IJzersterk Laserwerk uw buislaser werk uitvoert? Dan neemt u eenvoudig contact met ons op om de opdracht te bespreken. Wij laseren al uw buizen op maat, gereed voor montage of constructie. Hierdoor bespaart u op uw eigen tijd en scheelt het in uw portemonnee! Laat uw buizen of kokers daarom buislaseren door IJzersterk Laserwerk. Of u nu een groot project hebt, een kleine serie of een prototype wilt laten laseren, buislaseren gaat snel en efficiënt!

Aanvraag buislaseren  *Verplichte velden. Uw gegevens zijn veilig, we gebruiken deze enkel om u een passend voorstel te doen.

  Mogelijkheden van buislaseren Buislaseren kan breed toegepast worden in de industrie.

  Vierkante en rechte kokers

  Tot een diameter van 120 mm

  Staal

  tot een dikte van 8 mm

  RVS

  tot een dikte van 6 mm

  Ronde buizen

  Tot een diameter van 140 mm

  Automatische belading

  tot 6 meter

  Automatische ontlading

  tot 4,5 meter

  Kosten besparen met buislaseren

  Maakt u gebruik van de buislasermachines van IJzersterk Laserwerk, dan bespaart u kosten. Denk bij het terugdringen van kosten bij buislaseren aan onder andere de volgende voordelen:

  • Er zijn meer mogelijkheden in het ontwerp;
  • Er hoeft geen mal gemaakt te worden;
  • U hoeft minder te lassen en minder te slijpen, dus u bent minder tijd kwijt tijdens het productieproces;

  Zelfs wanneer u een kleine oplage heeft, kan buislaseren in uw voordeel werken. Uw eindproduct kan door het vereenvoudigde productieproces scherper in de markt weggezet worden. Neemt u voor meer informatie over hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen contact met ons op.

  Contact opnemen over buislaseren   *Verplichte velden. Uw gegevens zijn veilig, we gebruiken deze enkel om u een passend voorstel te doen.

   Voordelen van buislaseren

   Buislaseren heeft veel voordelen! We leggen je er graag een aantal voor.

   • Gaten of andere vormen die dicht een zetrad zitten kun je middels buislaseren maken. Deze vervormen niet zoals bij een conventionele aanpak wel het geval is.
   • Middels buislaseren is het mogelijk om producten te creëren waarbij twee gaten exact in elkaars hartlijn liggen.
   • Buislaseren kent een zeer hoge maatnauwkeurigheid.
   • Na buislaseren is er minimale nabewerking nodig.
   • De basis is uw eigen 3D step file, er is dus een minimale kans op fouten.
   • Bij grote volumes kunnen wij een zeer aantrekkelijke kostprijs bieden.